2010. szeptember 4., szombat

SFA 09.04.

Tervben volt egy hosszabb Monfils-Tipsarevic előzetes, de valami gubanc van a szervernél, már az előbbi bejegyzés is alig akart elmenni, így rövidre fogom.
Gael Monfils-Janko Tipsarevic
A szerb élete formájában van, remekül adogat és a labdamenetekben is fantasztikusan játszik, keményen üt és agresszívan támad.Monfils képességek terén csak a legjobbakhoz mérhető, de fejben vannak problémái.A játéka megvan hozzá, hogy megnyerje ezt a meccset, mert sokkal jobb az adogatásfogadása mint Tipsa utóbbi ellenfeleinek, és a labdamenetekben is kiváló.Viszont bármikor képes szétesni, és még a legjobb játékában is sokat hibázik, márpedig egy remekül szerváló szerb lesz az ellenfél, akit nem lesz egyszerű brékelni, így minimalizálni kellenne a hibák számát.Eddig 4x találkoztak 1x nyert a francia, akkor is úgy, hogy Tipsa feladta.A 3 győztes meccs alkalmával egy a jelenleginél gyengébb szerb verte meg Monfilst...Nagyon izgalmas meccs lehet ebből...
tipp:Tipsarevic
Jürgen Melzer-Juan Carlos Ferrero
Melzer túl van 2 nagyon hosszú 5 szettesen valamint 1 három szettes páros meccsen, összesen 9.5 órát töltött a pályán, igencsak kemény körülmények között, melegben óriási páratartalomnál.Ferrero 203 percet volt pályán, kevesebb mint 3 és fél órát.Ahhoz hogy Melzer megnyerje ezt a meccset nagyon hosszú labdamenetekben kellenne állni végig a sarat, minimum 4 de inkább 5 szettben.Kizártnak tartom, hogy ez sikerüljön neki.Eddig 6x találkoztak 2x nyert az osztrák de azok a hazai bécsi tornán voltak...Maximum 1 szettet hozhat Melzer...
tipp:Ferrero
Richard Gasquet-Kevin Andersson
Ha labdamenetre kerül sor akkor a francia megeszi az óriást, de amíg jönnek a szervák, addig nem lehet gond...Az első szettben pedig még nagy lesz a koncentráció, vigyáznak majd az adogatásaikra.Ha Anderson szervál először akkor pedig képtelenség, hogy elmenjen ez a tipp...
tipp:első szett over 9.5 game
Eredmény:1/3  Összesítés: 4/10

4 megjegyzés:

  1. Vajon, dominguez mi a *** csinált ? kb azonos statok.. cibilkovával... 30-28 ue . vicces mecs lehet. azt hittem a spanyol simán hendin belül lesz ha nem nyer-- bárkivel játszik ugy el kell veretni cibut. mint a pinty..

    VálaszTörlés
  2. A Kuznetsova-Kirilenko párosból jön az ellenfél, így 0 szorzó lesz rá...

    VálaszTörlés
  3. Hajnalban (este) Djokovic és Blake jó kis meccset játszott a második és harmadik szettben (mert az elsőről lekésett Blake) az Arthur Ashe-n. Voltak olyan labdamenetek, amikért érdemes volt fennmaradni háromig. :) Blake szépen akart elköszönni a hazai publikumtól, Djokovic pedig nagyon okos játékot mutatott be, részemről dícséret illeti mindkettejüket.

    Előttük a Ferrero - Melzer meccs szintén élvezetes, jó teniszt hozott, ahol az osztrák kítűnően játszott és a lábában lévő két ötszettes meccs ellenére mind mentálisan, mind pedig fizikálisan frissebbnek látszott spanyol riválisánál. Ha Melzer ezt a teljesítményét tudná hozni Federer ellen is, akkor holnap szintén láthatnánk egy színvonalas összecsapást, azonban a továbbjutó kiléte elég egyértelműnek tűnik.

    VálaszTörlés
  4. Szerintem Federer ellen meg se tudja majd közelíteni a hajnali játékot.Ferrero jó nagy hülyeségeket csinált, a legfontosabb pillanatokban mindig rontott.De emellett Melzer tényleg nagyon jó volt, a rövidítések még nagyon nem mentek de a tenyeres nagyon sült.

    VálaszTörlés